luni, 6 aprilie 2009


Exista o varietate de moduri in care te poti impiedica sa ajungi la o greutate potrivita. A urma o cura de slabire nu este un lucru usor, ceea ce poate confirma oricine a incercat acest lucru, dar este posibil sa reusesti daca eviti lucrurile mentionate mai jos.

Daca incepi o cura de slabire care te obliga sa mananci foarte mult dintr-un aliment anume sau dintr-o categorie, va fi foarte dificil sa o urmezi pe timp mai indelungat. Vorbeste cu cineva cine a incercat sa urmeze cura de slabire cu grapefruit sau cu ciorba de varza, si vezi ce iti va spune. Aceste cure de slabire care reduc in mod spontan caloriile, care sunt foarte restrictive sau contin combinatii de alimente absurde, nu sunt au cele mai bune rezultate pe termen indelungat.
Ai scazut exagerat numarul de calorii?
Cea mai buna metoda de a pierde din greutate cu o cura de slabire este sa pierzi caloriile adunate prin alimentatie, prin diferite exercitii fizice. Dar trebuie sa fii foarte atent sa nu iti impui o diferenta prea mare de calorii. Medicii spun ca un deficit de aproximativ 500-1000 kcl/zi este suficient- chiar si asa corpul tau isi va schimba metabolismul, ca atunci cand te infometez ( ceea ce in realitate si faci).
Daca nu vei proceda astfel, vei suporta niste consecinte cu adevarat nedorite.
Ti-ai facut un obicei din a sari peste micul dejun?
Inca este la fel de adevarata afirmatia ca “Micul dejun este masa cea mai importanta dintr-o zi”. Daca dimineata ai mancat consistent, iti va fi mult mai usor pe parcursul zilei sa iti tii sub control senzatia de foame, care in general se termina prin abuz alimentar. Conform unor studii daca cineva nu mananca dimineata si mai sare si peste pranz, ajunge sa manance la cina mai mult decat ar fi mancat pe parcursul zilei adunat.Depui prea mult efort fizic deodata?
Daca nu esti echilibrat in ce priveste efortul fizic si te fortezi, ajungi la epuizare si poate chiar te ranesti ceea ce va scadea posibilitatea de a te mai antrena si de a slabi. Ia-o pas cu pas, in mod echilibrat.
Daca pana in acest moment nu ai depus prea mult effort fizic, sa nu te astepti sa te transformi de pe o zi pe alta intr-un top model al frumusetii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Template by:
Free Blog Templates